Forum: Koffiekamer » Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ??? » Pagina: 167 | DeBeurs.nl

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

17.414 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 ... 867 868 869 870 871 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
hirshi
4
De grachtengordel van Groen links heeft makkelijk praten.

Ze zijn zo hypocriet als wat.

Ik ken ze. Twee auto's voor de deur. Airconditioning en maar klagen over de CO2 uitstoot. Eén auto voor mevrouw en één voor meneer.

Femke Hasema vond dat de hypotheekaftrek moest worden afgeschaft.
Zij was een kamerlid met een waanzinnig hoge aftrek van een halve ton die ver uitging boven de waarde van haar huis en stuurde haar kinderen naar een witte school.

Hoe hypocriet kan je zijn!

Oprotten met die nieuwe Jehova's
hirshi
3
Het socialisme van de PvdA. De vriendjespolitiek, de corruptie in de wijken van Rotterdam. Het gedogen van de Turkse maffia en het neo communisme van de SP, die ellende is op de terugtocht.

Gelukkig maar.
jaar2018
0
Als het schrappen van de dividend belasting door zal gaan, is RD Shell een prima belegging voor de hoog dividend beleggers:-)


23-3-2018 08:57:50

Beursblik: Societe Generale zet Royal Dutch Shell op kooplijst

Koersdoel onveranderd.

(ABM FN-Dow Jones)Société Générale heeft vrijdag het advies voor Royal Dutch Shell verhoogd van Houden naar Kopen. Het koersdoel bleef onveranderd op 30,50 euro.

De Franse bank merkte op dat het aandeel dit jaar met een verlies van 7,5 procent minder presteert dan sectorgenoten en de markt in het algemeen.

Afgelopen week kwam Shell met een presentatie over de ontwikkelingen bij de tak Downstream, en dit voedde het vertrouwen van de analisten.

Shell herhaalde de verwachting dat de Downstream tak in 2020 een jaarlijkse vrije autonome kasstroom zal opleveren van 6 miljard tot 7 miljard dollar. Vijf jaar later moet dat zijn opgelopen tot 9 miljard tot 12 miljard dollar. Hierbij rekent het energiebedrijf met een olieprijs van 60 dollar per vat.

Shell sloot donderdag op een donkerrood Beursplein 5 krap een procent lager op 25,50 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved
Chiddix
0
quote:

hirshi schreef op 22 mrt 2018 om 22:20:


Het socialisme van de PvdA. De vriendjespolitiek, de corruptie in de wijken van Rotterdam. Het gedogen van de Turkse maffia en het neo communisme van de SP, die ellende is op de terugtocht.

Gelukkig maar.


Als je kijkt naar het partijspotje van SP vlak voor het Journaal van 20:00, zie je duidelijk een marxistische inslag bij de SP. Wel in een nieuw jasje. Vreemd is het niet. Men houdt vast aan de grondbeginselen en principes welke bij de oprichting van de partij zijn vastgesteld.
Wat duidelijk is, de SP kan niet met de VVD regeren. Roemer bevestigde dat in 2017 bij de coalitievorming.
DeZwarteRidder
0
fd.nl

Wanneer voelt Rupsje Nooitgenoeg zich rijk?

Sinds 1970 is ons salaris 6,7 keer over de kop gegaan. Ook het leven is duurder geworden - sinds datzelfde jaar 4,5 keer. We hebben dus meer te besteden, maar voelen we ons ook rijker?
objectief
0
quote:

Chiddix schreef op 24 mrt 2018 om 07:17:


[...]

Als je kijkt naar het partijspotje van SP vlak voor het Journaal van 20:00, zie je duidelijk een marxistische inslag bij de SP. Wel in een nieuw jasje. Vreemd is het niet. Men houdt vast aan de grondbeginselen en principes welke bij de oprichting van de partij zijn vastgesteld.
Wat duidelijk is, de SP kan niet met de VVD regeren. Roemer bevestigde dat in 2017 bij de coalitievorming.


Nou in Amsterdam kan de SP wel met de VVD regeren...op landelijk niveau hebben de regeringspartijen stemmen genoeg...daar hebben ze de SP niet nodig.

NB. Niet dat het iets uitmaakt met of zonder SP..het gaat om slechts een paar relevante onderwerpen o.a. geen vrijstelling dividendbelasting (SP wil dit niet omdat dit enkel de buitenlanders ten goede komt).
objectief
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 24 mrt 2018 om 07:39:


fd.nl

Wanneer voelt Rupsje Nooitgenoeg zich rijk?

Sinds 1970 is ons salaris 6,7 keer over de kop gegaan. Ook het leven is duurder geworden - sinds datzelfde jaar 4,5 keer. We hebben dus meer te besteden, maar voelen we ons ook rijker?Vandaag niet als gepensioneerde (salaris is n.v.t. wel de beurskoersen), want Trump steekt een spaak in het wiel.
jaar2018
0
Dansen
Youp van 't Hek
23 maart 2018 om 22:28


Toen ik donderdagmiddag op de radio hoorde dat er iemand in de Tweede Kamer een zelfmoordpoging had gedaan, begon ik onmiddellijk te gissen wie dat zou kunnen zijn.

Lodewijk, die de avond ervoor zag dat het met zijn splinterpartijtje definitief gebeurd is? Dat er geen noot toekomstmuziek meer in dit gezelschap zit. Nee, daar is deze PvdA-voorman te slim voor. Het is maar werk. Denk dat hij nog wel even die krankjorume diva Marleen Barth gebeld heeft om haar te bedanken voor het laatste duwtje. Maar verder wacht hij nog even en kiest dan keurig eieren voor zijn geld.

Alexander, die ik woensdagavond heel krampachtig had zien stampen dat zijn D66 zilver had gehaald? Maar iedereen wist: die gaat straks heel hard huilen in zijn Scheveningse aanleunflatje. Dat huisje is trouwens wel een van de oorzaken van het smadelijke verlies en ik denk dat hij er nooit meer lekker zit. Maar Alexander verhangt zich niet. D66-ers zijn wel eens uit diepere dalen geklauterd. Wat dat betreft is het een vrolijk soort.

Lilian kon het niet zijn want het werd al vrij snel bekend dat het om een man ging. Denk trouwens dat ze het verlies van 100.000 stemmen op haar SP zelf ook niet als een droomdebuut ziet. Bijna overal verloren waar ze de afgelopen jaren geregeerd hebben. Dan is er toch ergens iets misgegaan? Volgens mij wil de frisse Lilian diep in haar hart best weg bij die achterhaalde socialistische sekte met zijn dictatoriale voorzitter en zijn benauwde Noord-Koreaanse regeltjes. Maar ik denk dat ze het zielig vindt voor papa Jan in Oss. Zo gaat het in heel veel levens. Niemand wil zijn of haar ouders kwetsen.

Of ik bij de suïcidepoging aan Geert dacht? Nee. Want hij heeft gewonnen. Hoewel gewonnen? Ik weet niet of hij gezien heeft wat voor crapuul er voor zijn partij in de diverse gemeenteraden gaat zitten. Daar word je niet echt vrolijk van. Als dit soort mijn frisse idealen zou moeten verdedigen zou ik er lekker uitstappen. Die Bosma is een Einstein te midden van al dit zwakzinnig ogende kreupelhout.

En dan blijven er niet veel zelfmoordkandidaten over. Mark? Nee joh. Mark is veel te optimistisch. Daarbij liet hij op dat moment aan de Franse president zijn torentje zien. Toen ik die beelden zag moest ik toch vooral aan Sarkozy denken. Of eigenlijk aan dat Gaddafikoffertje. Zo aandoenlijk dat dat Franse presidentje ooit met die vijf miljoen in contanten het vliegtuig in ging. Vijf miljoen handbagage. Op dat niveau. Grappig toch? En wat krijgt Macron van Mark? Stroopwafels?

En verder waren er geen kandidaten. Sybrand is de grootste, dus die was blij, de beestjes van Marianne hadden winst geboekt en de jongens van het democratische Denk hadden ook gewonnen. Verder waren alle zetels naar Jesse en plaatselijke stoethaspels gegaan.

De enige aan wie ik nog heel even dacht was Thierry. Om hem maak ik me namelijk nogal zorgen. Volgens mij gaat deze lieverd binnenkort ten onder aan een overdosis aandachtsgeilheid. Hij belt de hele dag met de pers en is dan ook meer in de media dan in de Kamer. Maar woensdagavond ging het mis. Faliekant mis. Hij haalde in Amsterdam, ondanks het recente akkefietje met die oliedomme Ramautarsing, toch nog een paar zeteltjes en dat viel duidelijk vies tegen. In het kroegje waar het Forum voor Racisme en Democratie de verpletterende overwinning zou vieren hing een grafstemming. Het was er stiller dan bij Giel Beelen thuis. En opeens kreeg Thierry het op zijn intellectuele heupen en riep dat hij wilde dansen. Hij bewoog angstaanjagend en psychotisch.

„Dansen”, krijste het intellectuele zwaargewicht in een niet werkende microfoon, maar het bleef doodstil. En in een keer zag iedereen de ware Thierry. En het einde van een kortstondige politieke carrière. Het filmpje zal nog vaak over het internet dwalen. Op de raarste momenten zal het op de tv vertoond worden. En iedereen denkt dan hetzelfde: dit was het slot. Het definitieve einde van een… Ja van wat eigenlijk?
objectief
0
quote:

jaar2018 schreef op 24 mrt 2018 om 10:15:Lodewijk, die de avond ervoor zag dat het met zijn splinterpartijtje definitief gebeurd is? Dat er geen noot toekomstmuziek meer in dit gezelschap zit. Nee, daar is deze PvdA-voorman te slim voor. Het is maar werk. Denk dat hij nog wel even die krankjorume diva Marleen Barth gebeld heeft om haar te bedanken voor het laatste duwtje. Maar verder wacht hij nog even en kiest dan keurig eieren voor zijn geld.Bedankt voor je bezorgdheid over de PvdA voorman...gelukkig liggen er altijd nog mooie baantjes voor hem in het verschiet...kijk naar Samsom lekker rustig, zonder al die burgers die vanachter hun computer kritiek spuien en zelf nog niks gepresteerd hebben, een mooi betaald een beetje onze energietoevoer regelen.
De man heeft het nog nooit zo goed gehad.
jaar2018
0
quote:

fred12345 schreef op 24 mrt 2018 om 10:33:


[...]

Bedankt voor je bezorgdheid over de PvdA voorman...gelukkig liggen er altijd nog mooie baantjes voor hem in het verschiet...kijk naar Samsom lekker rustig, zonder al die burgers die vanachter hun computer kritiek spuien en zelf nog niks gepresteerd hebben, een mooi betaald een beetje onze energietoevoer regelen.
De man heeft het nog nooit zo goed gehad.Je moet Youp van het Hek bedanken, maar jij leest natuurlijk het NRC niet:-)
Chiddix
0
quote:

jaar2018 schreef op 24 mrt 2018 om 10:15:


Dansen
Youp van 't Hek
23 maart 2018 om 22:28


De enige aan wie ik nog heel even dacht was Thierry. Om hem maak ik me namelijk nogal zorgen. Volgens mij gaat deze lieverd binnenkort ten onder aan een overdosis aandachtsgeilheid. Hij belt de hele dag met de pers en is dan ook meer in de media dan in de Kamer. Maar woensdagavond ging het mis. Faliekant mis. Hij haalde in Amsterdam, ondanks het recente akkefietje met die oliedomme Ramautarsing, toch nog een paar zeteltjes en dat viel duidelijk vies tegen. In het kroegje waar het Forum voor Racisme en Democratie de verpletterende overwinning zou vieren hing een grafstemming. Het was er stiller dan bij Giel Beelen thuis. En opeens kreeg Thierry het op zijn intellectuele heupen en riep dat hij wilde dansen. Hij bewoog angstaanjagend en psychotisch.

„Dansen”, krijste het intellectuele zwaargewicht in een niet werkende microfoon, maar het bleef doodstil. En in een keer zag iedereen de ware Thierry. En het einde van een kortstondige politieke carrière. Het filmpje zal nog vaak over het internet dwalen. Op de raarste momenten zal het op de tv vertoond worden. En iedereen denkt dan hetzelfde: dit was het slot. Het definitieve einde van een… Ja van wat eigenlijk?Youp is geen FvD fan. Het grootste deel in zijn colum gaat over Baudet in negatieve zin. Wat waar is, Baudet rekende op zes zetels maar het werden er drie. De uitbundigheid had wat minder mogen zijn.
Voor de rest een mooi artikel welke partijleider van de tribune van de TK sprong , om een einde aan zijn leven te maken.
Chiddix
0
Het FvD heeft 4x(4,75%) zoveel stemmen gekregen dan bij de TK verkiezingen in Amsterdam. Men zit niet op een dood spoor?
DeZwarteRidder
0
quote:

Chiddix schreef op 24 mrt 2018 om 13:20:


Het FvD heeft 4x(4,75%) zoveel stemmen gekregen dan bij de TK verkiezingen in Amsterdam. Men zit niet op een dood spoor?

Het lijkt er sterk op dat de kiezers net op tijd door hebben gekregen dat Bodet de zoveelste charlatan in de politiek is en dat stemmen op hem een verloren stem is.

Bodet heeft z'n ware gezicht laten zien en dat is geen prettig gezicht. Bodet doet mij vooral denken aan Napoleon (misschien wel familie van hem gezien z'n Franse afkomst).
Chiddix
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 24 mrt 2018 om 14:27:


[...]

Bodet heeft z'n ware gezicht laten zien en dat is geen prettig gezicht. Bodet doet mij vooral denken aan Napoleon (misschien wel familie van hem gezien z'n Franse afkomst).Henk Otten, de penningmeester, heeft bij de LPF gezeten en houdt de touwtjes strak in handen. Hij is ervaringsdeskundige en zag de gevechten bij de LPF na het wegvallen van Fortuyn. Dat moet het NRC snappen die een groot artikel schreven gisteren. Waren niet positief uiteraard.
Baudet ligt goed in de markt evenals Hiddema. De partij ligt op koers met vallen en opstaan. Las ergens Forum voor Democratie in naam. Intern waren er wat strubbelingen, kan gebeuren, maar men heeft het weer opgelost. De trein gaat verder.
whammy
0
quote:

Chiddix schreef op 24 mrt 2018 om 14:52:


[...]


Baudet ligt goed in de markt evenals Hiddema. De partij ligt op koers met vallen en opstaan. Las ergens Forum voor Democratie in naam. Intern waren er wat strubbelingen, kan gebeuren, maar men heeft het weer opgelost. De trein gaat verder.


Bij het 1e beste station zijn diverse leden uitgestapt die het FvD niet meer zagen zitten.
Chiddix
0
quote:

whammy schreef op 24 mrt 2018 om 15:36:


[...]

Bij het 1e beste station zijn diverse leden uitgestapt die het FvD niet meer zagen zitten.


Er gingen een handjevol weg gedwongen of uit zichzelf. Er kwamen 500 nieuwe leden bij.
whammy
0
quote:

Chiddix schreef op 24 mrt 2018 om 16:05:


[...]

Er gingen een handjevol weg gedwongen of uit zichzelf. Er kwamen 500 nieuwe leden bij.


Dat gedwongen zegt genoeg over de partijleiding.
17.414 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 ... 867 868 869 870 871 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
571,84  +0,27  +0,05%  19 jul
 AMS25-24h 569,94 -0,33%
 Germany30^ 12.222,60 -0,04%
 Dutch15-index 16.104,26 -0,15%
 BEL 20 3.652,42 +0,88%
 BRX20-24h 3.618,65 -0,92%
 Europe50^ 3.473,29 -0,20%
 Euro30-index 17.979,83 -0,16%
 US30# 27.088,39 -0,26%
 Nasd100# 7.802,79 -0,41%
 US500# 2.968,39 -0,36%
 Japan225# 21.279,33 -0,87%
 Gold World Spot (USD) 1.425,27 -1,45%
 New York WTI spot 55,63 +0,60%
 EUR/USD 1,1221 0,00%

Stijgers

Acomo +5,80%
Galapagos +5,65%
Sligro +4,00%
BESI +3,39%
IMCD +2,92%

Dalers

Kiadis Pharma -2,22%
ING -1,52%
Fugro -1,43%
Heijmans -1,40%
Ordina -1,23%

Nieuws Forum meer

Olieprijzen omhoog na enteren olietan...
Wilbar op 21-jul-19 14:19
6
Spanning Iran drukt Wall Street omlaag
dasokwat op 21-jul-19 13:49
21
Trump: onderzoek naar band Google en ...
dasokwat op 21-jul-19 12:52
17
Hoge EU-boete voor chipconcern Qualcomm
dasokwat op 21-jul-19 10:41
8
Staalsector weet aandacht op zich ger...
dasokwat op 21-jul-19 10:34
6