Forum: Koffiekamer » China nieuws berichten | DeBeurs.nl

China nieuws berichten

5.239 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 257 258 259 260 261 262 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
voda
0
Chinese Copper Concentrate Imports in 10 Months up by 8% YoY

General Administration of Customs showed that China’s imports of copper concentrate in October expanded 23%MoM to 1.91 million tonnes, after two consecutive months of declines, and up by 22% YoY. For the first 10 months of 2019, China’s imports of copper concentrate totalled 17.92 million tonnes, up 8.3% YoY

Customs data also showed that China’s imports of unwrought copper and copper products fell 3.15% from September to 431,000 tonnes in October. This brought imports of unwrought copper and copper products in January-October to 3.97 million tonnes, down 10% YoY.

Source : Strategic Research Institute
voda
0
Trump: dichtbij tekenen deal met China

Gepubliceerd op 12 nov 2019 om 21:36 | Views: 2.601

NEW YORK (AFN/RTR/BLOOMBERG) - De Verenigde Staten zijn dichtbij het tekenen van de "eerste fase" van een handelsdeal met China. Dat heeft Donald Trump gezegd op een bijeenkomst in New York. De Amerikaanse president verdedigde daar tevens zijn economische beleid. Hij was opnieuw kritisch op het rentebeleid van Federal Reserve-baas Jerome Powell.

Wall Street hield het optreden nauwlettend in de gaten. Beleggers hoopten op nieuwe signalen over het handelsoverleg. Trumps had echter verder weinig nieuws te vertellen en de beursgraadmeters in New York bewogen dan ook amper.

Hij herhaalde alleen akkoord te gaan als de deal goed is voor Amerikaanse bedrijven en werknemers. Trump liet wel iets los over de locatie waar de ondertekening van het akkoord zou kunnen plaatsvinden. Dat zou in een landelijk deel van de Verenigde Staten zijn.

De president gebruikte zijn speech vooral om te wijzen op de aanhoudende economische groei en lage werkloosheid in de VS. Daarmee heeft hij volgens kenners een fundament gelegd voor zijn campagne voor herverkiezing in 2020.

"We hebben onze beloften waargemaakt en onze verwachtingen ruimschoots overtroffen", aldus Trump. Hij noemde de door hem doorgevoerde belastingverlagingen en hervormingen de belangrijkste drijvers van de economische opleving. Ook zijn besluit om uit het Klimaatakkoord van Parijs te stappen is goed geweest voor de economie, zei hij.

Dat de laatste tijd toch sprake is van een afzwakkende groei in de VS komt volgens hem vooral door het rentebeleid van de Federal Reserve. In de ogen van Trump is het schadelijk voor de Amerikaanse concurrentiepositie dat de koepel van centrale banken geen negatieve rentetarieven hanteert, terwijl dat in andere landen wel het geval is. Ook met dit verwijt vervalt Trump in herhaling, volgens critici in een poging de aandacht af te leiden van de negatieve gevolgen van de door hem begonnen handelsoorlog met China.
voda
0
Alibaba krijgt groen licht voor notering in Hong Kong

(ABM FN-Dow Jones) Alibaba heeft toestemming gekregen voor een tweede notering aan de beurs van Hong Kong. Dit meldden bronnen woensdag.

Alibaba wil met de nieuwe notering tussen de 10 en 15 miljard dollar ophalen bij beleggers. Verwacht wordt dat volgende week de uitgifteprijs van de aandelen bekend wordt gemaakt en dat de week erop de handel in het aandeel kan beginnen.

Er wordt nog wel een slag om de arm gehouden, omdat nog niet alle details uitgewerkt zijn.

Het geld dat met de beursgang wordt opgehaald zou Alibaba moeten helpen te concurreren met Chinese rivalen, zoals Pinduoduo. Het zou ook de initiatieven van Alibaba op bijvoorbeeld het vlak van cloud computing en entertainment kunnen ondersteunen.

De eerste beursgang van Alibaba was in 2014 onder de code naam 'Project Orange'. Het huidige project heeft de naam 'Project Tangerine' gekregen.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright Dow Jones Newswires 2019 All rights reserved.
voda
0
Nieuw winstalarm Cathay Pacific om protesten

Gepubliceerd op 13 nov 2019 om 10:24 | Views: 337

HONGKONG (AFN/BLOOMBERG) - Cathay Pacific Airways heeft een nieuwe winstwaarschuwing gegeven. De luchtvaartmaatschappij uit Hongkong heeft veel last van de aanhoudende protesten in haar thuismarkt.

Het bedrijf denkt nu dat de winst in de tweede helft van dit jaar aanzienlijk lager uit zal vallen dan in de eerste jaarhelft. Vorige maand waarschuwde Cathay nog dat de winst lager zou uitpakken, maar nu is de onderneming dus nog somberder geworden. De vooruitzichten blijven uitdagend en onzeker, aldus het luchtvaartconcern.

Het aantal passagiers nam in oktober met 7,1 procent af. Vanwege de protesten tegen de grotere Chinese bemoeienis mijden veel reizigers Hongkong.
voda
0
Winst Tencent valt tegen

Gepubliceerd op 13 nov 2019 om 11:26 | Views: 637

SHENZHEN (AFN/BLOOMBERG) - Het Chinese internet- en technologieconcern Tencent heeft in het afgelopen kwartaal een lagere winst behaald dan analisten hadden verwacht. Het bedrijf kampte met de afzwakkende Chinese economie waardoor inkomsten uit advertenties werden geraakt.

De nettowinst zakte met 13 procent tot 20,4 miljard yuan, omgerekend zo'n 2,7 miljard euro. De gemiddelde verwachting van analisten bedroeg 23,5 miljard yuan. De opbrengsten stegen met 21 procent tot 97,2 miljard yuan. Daarbij profiteerde Tencent van groei bij zijn gamesdivisie.

De in Amsterdam genoteerde techinvesteerder Prosus heeft een groot belang in Tencent. Op het Damrak ging de koers van Prosus woensdag omlaag. Omstreeks 11.10 uur noteerde het aandeel Prosus een min van 3,6 procent.
voda
0
China sets New Standards for Secondary Copper and Aluminium

China Nonferrous Metals Industry Association Recycling Metal Branch has set new standards for secondary copper and secondary aluminium raw materials are expected to come into force at the start of next year at the earliest or before Q2 at the latest. These standards are the long anticipated reclassification of scrap imports to replace the so-called solid waste scrap imports which are set to be completely banned by the end of 2020. Imports under the solid waste category are expected to decline significantly through the year as approvals for import permits will be issued on a quarterly basis.

The reclassification under the new standards is expected to be at a very high level, potentially as high as 96% cu content, which could cause a significant reduction on current scrap import levels.

Source : Strategic Research Institute
voda
0
JinkoSolar breidt productiecapaciteit voor wafers uit met 5 gigawattpiek

Fabrikant JinkoSolar breidt zijn productiecapaciteit van monokristallijne siliciumwafers uit met 5 gigawattpiek naar 15 gigawattpiek. De wafers worden gebruikt voor de productie van de zonnepanelen van het bedrijf.

De 5 gigawattpiek aan extra productiecapaciteit wordt gerealiseerd bij de fabriek in Leshan in de Chinese provincie Sichuan. De uitbreiding van de productiefaciliteit moet in het tweede kwartaal van 2020 afgerond zijn. In het tweede kwartaal van dit jaar werd op dezelfde locatie al de eerste fase van het ingezette uitbreidingsproject afgerond. Dit leidde eveneens tot een toevoeging van 5 gigawattpiek aan waferproductiecapaciteit.

Kangping Chen, chief executive officer van JinkoSolar, over de uitbreidingen: 'Met deze nieuwe capaciteit zijn we in staat om te voldoen aan de sterke vraag naar monokristallijne siliciumproducten. Dit zal de algehele winstgevendheid van ons bedrijf in de toekomst verbeteren.'

JinkoSolar heeft zijn pv-productie verticaal geïntegreerd. Naast de productie van wafers, beschikte het bedrijf aan het einde van het tweede kwartaal ook over 7,4 gigawattpiek aan productiecapaciteit voor zonnecellen en 12,6 gigawattpiek aan productiecapaciteit voor zonnepanelen. Daartoe zijn 15.000 medewerkers actief vanuit de 7 wereldwijde productielocaties van het bedrijf.

Door Edwin van Gastel, Els Stultiens

solarmagazine.nl/nieuws-zonne-energie...
voda
0
Investeringen China op laagste niveau in twintig jaar

De investeringen in de Chinese economie groeiden in oktober met het laagste tempo sinds 1998. Retailverkopen en ook resultaten uit de industrie vertraagden meer dan verwacht, wat erop wijst dat de afnemende binnenlandse vraag en de handelsoorlog met de VS de Chinese economie verder verzwakt.

Uit cijfers van het Nationale Bureau voor de Statistiek, die donderdag werden gepubliceerd, blijkt dat de industriële productie met 4,7% toenam, tegen 5,6% in de negen maanden daarvoor. Verkopen in de retail groeiden met 7,2%, een daling van 0,6% vergeleken met de periode ervoor. Consumenten hebben onder meer last van de hogere vleesprijzen door de epidemie van de Afrikaanse varkenspest.

Investeringen in vaste activa lieten een groei zien van 5,2% over de eerste negen maanden, waar 5,4% was verwacht. Dat was het laagste niveau sinds 1996. Investeringen in infrastructuur blijven het hele jaar al steken rond de 4%.


De cijfers komen nadat in oktober al bleek dat de groei van de economie in het derde kwartaal op het laagste niveau zat in dertig jaar. De Chinese overheid en de centrale bank hebben tot nu toe geen grote maatregelen genomen, die ook de nationale schuldenlast zou vergroten, maar probeert met kleine ingrepen de economie te stimuleren. De overheid kondigde woensdag aan het aantal vereisten voor bepaalde infrastructurele projecten te verkleinen.

'De data versterken het beeld van een groeivertraging', zegt Raymond Yeung, hoofdeconoom bij de Australia & New Zealand Banking Group, tegen persbureau Bloomberg. 'Het bevestigt ons inziens dat een industriële recessie onderweg is. En dat een gedeeltelijke handelsdeal niet genoeg zal zijn om de vertraging tegen te gaan. Die heeft meer te maken met afnemende binnenlandse vraag.'

Terwijl vorige week de voortekenen voor een handelsakkoord met de VS en China positief leken, kwam daar de afgelopen dagen weer een eind aan het optimisme. De Amerikaanse president dreigde dat als er geen handelsakkoord komt, hij de importtarieven flink zal opschroeven.

'Zelfs als een gedeeltelijk akkoord komende maanden wordt bereikt, dan blijven de heikele onderwerpen over die uiteindelijk zullen leiden tot het afbreken van de handelsgesprekken. De noodzaak voor verdere monetaire ingrepen blijft overeind', zegt econoom Martin Lynge Rasmussen tegen persbureau Reuters.

Het Nationale Bureau voor de Statistiek spreekt in publicatie van de cijfers zelf van een 'stabiele' groei. 'De uitdagingen voor de economie moeten niet onderschat worden, maar het algehele momentum is niet veranderd.'

fd.nl/beurs/1324396/investeringen-chi...
voda
0
Groeitempo Chinese detailhandelsverkopen vertraagt

(ABM FN-Dow Jones) De detailhandelsverkopen in China zijn in oktober in een lager tempo gegroeid. Dit bleek donderdag uit overheidscijfers.

De verkopen stegen in oktober met 7,2 procent op jaarbasis. In september ging het nog om een toename van 7,8 procent en in augustus namen de verkopen met 7,5 procent toe.

Op maandbasis ging het in oktober om een stijging van 0,46 procent, na een plus van 0,68 procent een maand eerder.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Amerikaans pluimvee mag China weer in

Gepubliceerd op 14 nov 2019 om 12:01 | Views: 0

PEKING (AFN/RTR) - China heeft restricties voor de invoer van Amerikaanse pluimvee per direct ingetrokken. Dat meldde de Chinese douane in een verklaring.

Het plan om het invoerverbod van Amerikaans pluimvee en pluimveeproducten op te heffen werd eind oktober aangekondigd door het Chinese ministerie van Handel. De verklaring op de website van de douane, die gaat over de invoer van alle landbouwproducten, is een formele erkenning van de heropening van de handel. Het verbod werd begin 2015 ingesteld vanwege een uitbraak van de vogelgriep.

Door de huidige problemen in de varkenssector als gevolg van de Afrikaanse varkenspest is er een grote vraag naar proteïne in het vlees minnende Aziatische land. Recent werden ook regels in de Verenigd Staten al gewijzigd, ten faveure van China. In China geslachte vogels mogen worden geëxporteerd naar de VS.

De aankondiging volgde daags na berichten dat de handelsgesprekken tussen de VS en China, om een einde te maken aan de handelsoorlog, moeizaam verlopen. Struikelblok tussen de grootmachten zou onder meer de invoer van landbouwproducten zijn.
voda
0
Staallobby tegen Chinese redding British Steel

Gepubliceerd op 14 nov 2019 om 12:06 | Views: 0

ArcelorMittal 11:39
14,97 -0,24 (-1,58%)

LONDEN (AFN/RTR) - De redding van British Steel door het Chinese Jingye zal de concurrentie op de staalmarkt verstoren. Dat zegt de Europese staalassociatie Eurofer, die een bezwaar wil indienen bij de Europese Commissie tegen de overname van het in problemen geraakte staalbedrijf.

Jingye zou het eerste Chinese bedrijf zijn dat een staalconcern binnen de Europese Unie overneemt. Het industriebedrijf bereikte onlangs een voorlopige overeenkomst voor de koop van British Steel. Mededingingsautoriteiten moeten de deal echter nog goedkeuren. British Steel is goed voor duizenden banen. Ook FN Steel in Alblasserdam is onderdeel van het concern.

De betrokkenheid van China, een van de grootste staalproducenten ter wereld, ligt gevoelig. Staalprijzen staan al een tijd onder druk door overaanbod. Volgens Eurofer is minstens twee derde daarvan afkomstig uit China. Europese staalproducenten als ArcelorMittal klagen doorgaans over de concurrentie van goedkoop buitenlands staal, dat wordt gedumpt in Europa. China ontkent daarbij betrokken te zijn.
voda
0
China Molybdenum to Take Stake in Indonesia Nickel Project

Reuters reported that China Molybdenum Co plans to take an indirect 30% stake in an Indonesian nickel project as it looks to increase its exposure to the growing market for battery metals. China Moly will pay about USD 5 million for the stake, but it will also take over investment commitments in the USD 1.28 billion project from the sellers Hong Kong-based private investment firm Newstride Ltd and Indonesia Morowali Industrial Park. After a capital injection of USD 69 million in the Huayue venture, China Moly’s indirect stake will rise to 30%. Zhejiang Huayou will hold 57% through a wholly-owned unit, while Chinese nickel and stainless steel giant Tsingshan Holding Group will have 10% through a subsidiary.

China Moly, which already operates one of the world’s biggest cobalt mines in the Democratic Republic of Congo, said it would initially acquire a 21% interest in the Huayue Nickel Cobalt joint venture, which plans to produce 60,000 tonnes a year of mixed nickel hydroxide cobalt.

The planned Huayue project on the island of Sulawesi is one of a series of Chinese-invested nickel smelting projects in Indonesia, which banned nickel ore exports from 2020 as it seeks to process more resources at home. The plant is one of a number of high-pressure acid leach (HPAL) projects being built in Indonesia that have drawn industry attention due to their low budget projections and short delivery times.

Source : Reuters
voda
0
Kudlow: VS dicht bij deal met China

Gepubliceerd op 15 nov 2019 om 08:16 | Views: 2.818

WASHINGTON (AFN/RTR/BLOOMBERG) - De Verenigde Staten en China naderen een definitief akkoord over de eerste fase van een handelsovereenkomst die een einde kan maken aan de handelsoorlog tussen beide landen. Dat zei de belangrijke economieadviseur van het Witte Huis Larry Kudlow.

Volgens de topadviseur van de Amerikaanse president Donald Trump wordt er nu dagelijks gebeld door onderhandelaars uit de VS en China. "We komen dichtbij. De sfeer is goed", zei Kudlow na een bijeenkomst in Washington. Hij sprak over de "laatste loodjes".

Trump kondigde enige tijd geleden al aan dat er overeenstemming was bereikt over een eerste deel van een akkoord met China. Peking was minder stellig en sindsdien wordt nieuws over de onderhandelingen op de financiële markten weer op een goudschaaltje gewogen. Een geplande ondertekening van het deelakkoord in Chili werd overigens geannuleerd, maar dat kwam doordat de conferentie waar dat zou gebeuren werd geschrapt.

Terugdraaien importtarieven

Een woordvoerder van het Chinese ministerie van Handel stelde dat het terugdraaien van sommige Amerikaanse importtarieven cruciaal is voor het bereiken van een overeenkomst. "De handelsoorlog begon met het instellen van importheffingen en zal moeten eindigen met het intrekken van deze aanvullende heffingen", zei een woordvoerder van het ministerie volgens zakenzender CNBC.

De Chinese overheidszegsman ging niet in op berichten van eerder deze week dat de onderhandelingen vast zouden zijn gelopen. Die kink in de kabel zou te maken hebben met de Chinese weigering om aantallen op papier te zetten in afspraken over hogere aankopen van Amerikaanse landbouwproducten, een belangrijk twistpunt.

In de handelsstrijd met de Europese Unie zou Trump nog geen beslissing hebben genomen over het instellen of vertragen van nieuwe importheffingen op auto's uit de EU. De president zou adviezen daarover bestuderen.
voda
0
Chinese Aluminium Consumption to Reduce in 2019 - Antaike

Research house Antaike said that China's aluminium consumption is seen falling for the first time in 30 years this year as both domestic demand and exports decline. Antaike's senior analyst Ms Shen Lingyan said that consumption of primary aluminium in China is estimated at 36.55 million tonnes this year, down 1.2% from a year earlier. He added that "The first reason is domestic consumption, which will decline by 0.9%. Exports will fall 3%.”

Ms Shen said “Meanwhile, output of primary aluminium in China this year is seen posting its steepest annual fall on record, down 1.6% to 36 million tonnes.. Net import of the commodity is estimated at 2.5 million tonnes, leaving a deficit of 530,000 tonnes.”.

Consumption in 2020, however, is seen rising 1% year-on-year, to 36.9 million tonnes.

Source : Strategic Research Institute
voda
0
JD.com groeit vooral in kleinere steden

Gepubliceerd op 15 nov 2019 om 12:24 | Views: 143

PEKING (AFN/BLOOMBERG) - De Chinese webwinkel JD.com heeft het derde kwartaal van het jaar afgesloten met fors meer omzet. Met name in kleinere steden in China presteert de branchegenoot van Alibaba naar behoren. Daarvoor deed het wel de nodige investeringen.

JD.com zag de omzet in de meetperiode op jaarbasis met 29 procent stijgen tot 134,8 miljard yuan, omgerekend zo'n 17,4 miljard euro. Marktvorsers rekenden in doorsnee op een omzet van ruim 128 miljard yuan. De nettowinst van JD.com zakte met 80 procent tot 612,3 miljoen yuan. Daarmee viel de winst ook lager uit dan alom verwacht.

Eerder maakte Alibaba bekend dat het fors meer omzet boekte, geholpen door de online kooplust van Chinese consumenten.
voda
0
Video: Hoop op Chinese stimuli wereldeconomie vergeefs

(ABM FN-Dow Jones) Wie verwacht dat China, zoals in 2009 en 2015 en 2016, opnieuw met stimuleringsmaatregelen komt ter ondersteuning van de wereldwijde economie, kan volgens Grethe Schepers, Director of Research Multi Asset van Fidelity International, bedrogen uitkomen. Er is volgens haar veel veranderd in het beleid van China. Schepers licht toe.

www.youtube.com/watch?v=gu0COG1aIEM

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Meer omzet voor JD.com

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
JD.com Inc -ADR-
$ 33,57 0,00 0,00 % NASDAQ

(ABM FN-Dow Jones) JD.com heeft in het derde kwartaal de omzet fors zien stijgen, maar de winst ten opzichte van een jaar eerder zien dalen. Dit maakte het Chinese e-commerce bedrijf vrijdag bekend.

“JD.com zag uitstekende resultaten voor het derde kwartaal, gekenmerkt door een versnelde omzetgroei en een record winstmarge op operationeel niveau. Tevens bleef ook de klantengroei solide", aldus CFO Sidney Huang

De netto-omzet nam met 28,7 procent toe van 104,7 miljard yuan naar 134,8 miljard yuan, omgerekend circa 18,9 miljard dollar.

De operationele marge steeg naar 2,2 procent. Een jaar eerder was dit nog 0,6 procent. Operationeel was JD.com nu ook winstgevend, en vorig jaar nog verlieslatend.

De nettowinst daalde wel, van 3,0 miljard yuan naar 0,6 miljard yuan door afschrijvingen.

De winst per aandeel kwam uit op 0,41 yuan. In het derde kwartaal van 2018 was dit nog 2,03 yuan per aandeel.

Outlook

De omzet zal in het vierde kwartaal naar verwachting uitkomen tussen 163 miljard en 168 miljard yuan. Dit zou een groei ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar betekenen van 21 tot 25 procent.

In de voorbeurshandel noteerde het aandeel van JD.com 3,8 procent hoger.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Amerikaanse landsadvocaat vindt Huawei onbetrouwbaar - media

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse landsadvocaat William Barr vindt het Chinese Huawei en ZTE Corp niet betrouwbaar. Dit meldde persbureau Reuters vrijdag.

Reuters refereerde daarbij aan een brief van Barr aan de Federal Communications Commission waarin deze zijn twijfels over de betrouwbaarheid van beide bedrijven uitte.

Volgende week vrijdag 22 november stemt het federale orgaan over de vraag of Amerikaanse mobiele telecombedrijven wel of niet apparatuur van deze bedrijven mogen afnemen met overheidsgeld.

Volgens Reuters wilde geen van de bedrijven direct reageren.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
'Tencent zoekt mede-financiers in Universal'

Gepubliceerd op 15 nov 2019 om 13:47 | Views: 0

PEKING (AFN/BLOOMBERG) - Technologiegigant Tencent praat naar verluidt met partijen die samen met de Chinezen een belang in Universal Music Group willen nemen. Dat meldden bronnen rond de onderhandelingen. Onder andere Hillhouse Capital en het Singaporese staatsfonds GIC zouden door Tencent zijn benaderd. De deal zou binnen een paar maanden rond moeten komen.

Universal Music is het grootste muziekconcern ter wereld en onderdeel van conglomeraat Vivendi. Eerder kwamen berichten naar buiten dat Tencent een belang van 10 procent wil nemen, met de optie om dat binnen een jaar te verdubbelen. De deal geeft heel Universal Music een waarde van 30 miljard euro.

Vivendi en Tencent maakten eerder bekend ook verdere samenwerking te onderzoeken. Het Franse bedrijf is vooral geïnteresseerd in toegang tot nieuwe markten en groeimogelijkheden via digitalisering. Vivendi liet vorig jaar al weten dat bij een verkoop van een Universal-belang de voorkeur uit zou gaan naar investeerders die ook een strategische partner kunnen zijn.
5.239 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 257 258 259 260 261 262 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
596,99  +1,73  +0,29%  16 nov
 AMS25-24h 599,50 +0,09%
 Germany30^ 13.248,40 +0,52%
 Dutch15-index 16.590,65 +0,55%
 BEL 20 3.878,62 +0,22%
 BRX20-24h 3.900,26 +0,15%
 Europe50^ 3.710,33 -0,03%
 Euro30-index 19.117,33 +0,47%
 US30# 27.997,85 +0,02%
 Nasd100# 8.316,77 +0,01%
 US500# 3.119,82 +0,00%
 Japan225# 23.369,18 +0,28%
 Gold World Spot (USD) 1.466,50 -0,31%
 New York WTI spot 56,22 +1,06%
 EUR/USD 1,1052 +0,26%

Stijgers

Kiadis Pharma +13,39%
Boskalis +3,60%
BESI +3,37%
ASMI +2,76%
TKH +2,55%

Dalers

OCI -4,59%
Nedap -2,64%
Alfen N.V. -2,41%
Sif Holding -1,56%
ForFarmers -1,38%

Nieuws Forum meer

'Minder producten in kerstpakket'
TA=verlies op 16-nov-19 23:04
10
Grootaandeelhouder Alfen verkoopt dee...
Dota4Keeps op 16-nov-19 21:17
7
Dow Jones gaat door de 28.000 punten
leek2018 op 16-nov-19 19:05
8
Takeaway: niet te veel betalen voor J...
Hengelo op 16-nov-19 17:53
2
Hoogste rechter VS bereid Google aan ...
ramp 2017 op 16-nov-19 12:52
1