USG People « Terug naar discussie overzicht

Week 43 - USG blijft sprakeloos

416 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 19 20 21 » | Laatste
gerrit 69
0


Nou Baudolino dan zal ik deze vrijdag alvast maar de aftrap geven voor de volgende week.
gerrit 69
0
www.usgpeople.com/nl/pers-media/nieuw...

USG People werkt met Sqillzer samen aan optimalisatie candidate experience

vrijdag 16 oktober 2015
USG Professionals streeft ernaar de candidate experience voor haar kandidaten te verbeteren. Daarbij is door USG Professionals voor elke stap in het wervingsproces gekeken naar hoe de ervaring voor hun kandidaten kan worden verbeterd en tegelijkertijd klanten beter geselecteerde kandidaten aan te kunnen bieden.

In samenwerking met Online Business Solutions onderdeel Blue Carpet is het USG Professionals Recruitment & Selection platform gebouwd (zie www.usgrecruitmentselection.nl en www.usgrecruitmentselection.de). Op dit platform wordt de professionele candidate journey tot uitvoering gebracht. Aan klanten wordt op deze manier inzicht geboden in vakkennis (via Sqillzer), competenties, CV, referenties, een persoonlijke indruk en een korte persoonlijke indruk via een persoonlijk interview. Sqillzer verzorgt in deze customer journey de eerste selectie stap: het inhoudelijk beoordelen van de kandidaten op hun vakkennis.

Onderstaand persbericht is woensdag 14 oktober 2015 over de samenwerking met Sqillzer uitgebracht.

Sqillzer maakt online marketing professionals ook in Duitsland meetbaar

Sqillzer, het online platform voor het meten van online marketing professionals op kennis, inzicht en toepassingsvaardigheden heeft in samenwerking met de beursgenoteerde arbeidsmarktdienstverlener USG People haar volledige platform in het Duits toegankelijk gemaakt. Daarmee wil ze vanaf nu ook Duitse online marketing professionals meetbaar gaan maken.

Uit diverse internationale onderzoeken, zoals recent van Accenture, blijkt dat het in huis halen van de juiste digitale mensen een steeds belangrijkere succesfactor wordt voor bedrijven wereldwijd. Het testen van sollicitanten en/of je eigen medewerkers op digital performance wordt daarom meer en meer toegepast, ziet ook Sqillzer door de flinke toename van het aantal afgenomen testen op haar testplatform.

Karen van der Kolk, Director Innovatie en Organisatie van USG Professionals, over deze samenwerking: “Wij werken nu bijna 2 jaar met het Sqillzer-platform in Nederland en passen dit toe binnen ons innovatieve recruitment concept, USG Professionals Recruitment & Selection. De testen geven ons het gewenste inzicht in het niveau van onze online marketing-sollicitanten én het draagt bij aan het vergroten van de kandidaat belevenis. Het concept van USG Professionals Recruitment & Selection past ook goed in Duitsland. Het platform van Sqillzer is in het concept een belangrijke schakel. In goede samenwerking met Sqillzer is het platform nu ook beschikbaar in de Duitse taal.”

Robert Smit, Partner en COO van Sqillzer, vult aan: “Wij zijn erg blij met de betrokkenheid van USG als klant. Het is ons streven om ontwikkelingen op het Sqillzer-platform samen met klanten en onze Partners in Content te realiseren en daar sluit deze samenwerking naadloos op aan. We zijn immers een industry generated online testplatform, een facilitator voor de digitale branche.”

Naast een Duitstalige testomgeving, biedt Sqillzer haar platform ook aan in het Engels en uiteraard het Nederlands. Op dit moment is Sqillzer vooral nog actief op de Nederlandse markt, echter met het gereed komen van het Duitstalige testplatform zal ze haar salesactiviteiten richting de Duitse markt verder intensiveren.

gerrit 69
0
[verwijderd]
0
Marktgevoel over USG:

Deze uitzender ligt in hapklare blokken klaar voor de overname. Er hangen inmiddels al jaren hardnekkige geruchten boven de markt dat USG People in delen verkocht gaat worden. De onderverdeling die eind oktober 2011 door USG People werd gepresenteerd bestond uit een splitsing van het bedrijf in Secretary Plus, Start People, Specialist Staffing en Professional Solutions.

Het gerucht wat boven de markt hangt, is dat Start People separaat van Specialist Staffing en Professional Solutions verkocht gaat worden. Gezien de bijzonder magere resultaten van USG People ten opzichte van de andere grote uitzenders zou dat wel eens een zeer valide gerucht kunnen zijn. Voor Start People zijn slechts enkele gegadigden, ervan uitgaande dat uitsluitend uitzenders op dit aantrekkelijke hapje neerkijken. Het rijtje kandidaten is dan gemakkelijk op één hand te tellen, namelijk: Adecco, Manpower en Randstad.

Gezien haar eigen marktpositie is Randstad een zeer onwaarschijnlijke kandidaat; de andere twee zijn echter zeer logische kandidaten. Beide spelers zijn van wereldformaat, maar in Nederland nog altijd veroordeeld tot een bijrol. Met een overname van Start People zou dat fors kunnen veranderen, waarmee een race tussen deze twee kandidaten waarschijnlijk is.

En wie zou geïnteresseerd zijn in het opkopen van de Specialist Staffing en Professional Solutions divisies? Randstad is hier wel de meer dan waarschijnlijke kandidaat. Tenslotte heeft Randstad voorafgaand aan de overname van Vedior zeer serieus naar USG People gekeken. Maar ook hier is het uiteindelijk gokwerk om te bepalen wie deze twee divisies gaat overnemen. USG ligt in ieder geval in hapklare brokken klaar voor een overname.

Waarom nu deze aankoop voor de turbo portefeuille? We zien opvallend volume en een mooie opleving vanaf de steun op 11,50 euro. Wij kopen mee met het momentum en springen op deze rijdende trein richting de 14,50 euro.
uitzender
0
De goed nieuws show is geen toeval .....het is het startsein
Voor een oplopende koers met de cijfers Q3 als klapper
Het moment lijkt heel bewust gekozen en nu mag de koers los
Gaan.... Dit alles voorafgaand door een dip waar nog even voor
Weinig het nodige is opgeraapt .....de finish komt in zicht....
Volgende week door de 14 en dan met de cijfers en de outlook
Door de 15 en dan kan hij zo maar vallen zou tatje zeggen
[verwijderd]
0
Het feestje bij general uitzender True Bleu in de VS is al lang over,door de
terugval van de industrie de laatste maanden in de VS,door de terug val in de wereldhandel,deze vroege cyclische uitzender hoofdzakelijk actief in de
VS en Canada,kreeg gisteren nog een downgrading van Deutse Bank,met een koersdreun van -10%,de bank waarschuwt ook voor de andere recruiters actief
in de VS nu de banengroei afneemt,mijn inziens een rede te meer om in Europa te kijken voor de grote spelers,
[verwijderd]
0
EUR/USD1.1349+0.0000+0.00%
Dow17,216.00+0.74+0.43%
S&P 5002,033.11+9.25+0.46%
NASDAQ4,886.69+16.59+0.34%
30yr T-Bond2.86-0.01-0.31%

Tickers, Articles & Keywords
?
TrueBlue Downgraded By Deutsche Bank On Macro Concerns
J.D. Singh , Editor at Vetr News FOLLOW
October 16, 2015 10:01am Comments
Get more expert commentary and daily trading ideas with our Benzinga Professional news and data platform. Find out how you can get exclusive, member-only access today with this deal.

Related TBI
Benzinga's Top Downgrades
Staffing Stocks Up On ManpowerGroup Results
Why I'm Not Touching TrueBlue Inc. (Seeking Alpha)
Trueblue Inc
TBI 10.13%
shares have dipped 20 percent since July 17, from above $30 to around $22 in August.
Deutsche Bank’s Paul Ginocchio downgraded the rating on the company from Buy to a Hold, while reducing the price target from $30 to $26.
While the Street is expecting the company to generate revenue acceleration, it is more likely to decline, in view of macro data, Ginocchio said.
Analyst Paul Ginocchio expects Trueblue’s earnings to be lower than was earlier anticipated, given the deceleration in key macro data and “our view that the US is in the late cycle.” There is unlikely to be any upside to Street estimates. In fact, Trueblue’s revenues are likely to miss the consensus expectations.

The ASA Staffing Index has declined from flat y/y in 2Q to -3 percent y/y in 3Q. This deceleration could be an indication of all staffers, Ginocchio said, while adding that Trueblue is witnessing additional headwinds from slowing ISM Manufacturing Employment.

The EPS estimate for 4Q has been reduced from $0.54 to $0.53. The EPS estimate for 2016 has been reduced 7 percent, from $2.12 to $1.98.

In the report Deutsche Bank noted, “Some readers may wonder why we are not more negative since we are assuming rev deceleration. At 12.6x our ‘16E EPS, the multiple is already pretty contracted. We would need to be more confident of a US recession to be more negative.”

Read more: www.benzinga.com/analyst-ratings/anal...
[verwijderd]
0
Dow Jones 17,215.97 0.43%
S&P 500 2,033.11 0.46%
Industrials -0.27%
TBI 22.44 -10.13%








22.44 -2.53 (-10.13%)
Oct 16 - Close
NYSE real-time data - Disclaimer
Currency in USD
Range 22.39 - 24.53
52 week 19.82 - 31.50
Open 24.53
Vol / Avg. 735,334.00/286,117.00
Mkt cap 1.05B
P/E 13.12
Div/yield -
EPS 1.71
Shares 41.96M
Beta 1.52
Inst. own 97%
[verwijderd]
0
Ik meld deze berichten over uitzenders om een breder beeld te krijgen over
uitzenders over the globe,en hoe rap het sentiment om kan keren,we met USG
de afgelopen maanden ook weer fors lager gezet zijn tot wel 25% op 11,30 en
de forse stijging nadien,laat het wat mij betreft maar gaan gebeuren de komende maanden,mocht blijken dat de terugval in de VS doorzet in 2016,zal
Europa ook weer geraakt worden en dan moet je uit de uitzenders zijn,dus Adecco of Manpower sla toe.
tatje
0
HET USG PEOPLE hoofdgerecht.

ingrediënten
-----------------
1) men neme voor Q3 en 4 een groei van 10%, daar zit wel al 12 en waarschijnlijk 18 uitfasering in
2) men telt dan 2015 op en komt op 2539 omzet.
3) men neme een groei in 2016 van maar 5%
4) men neme een marge van 21,5% ( weg bankzitters, groei MKB, groei perm fee enz )
5) kosten 405 met 5% groei kosten is 425 min 20 optimalisering 10 diverse financiering aanpassing
Voor de zekerheid 425 min 30 toch 400 nemen.

Met deze ingrediënten gaat een zwitserse sterrenkok aan de slag.

En wat zien we als de hoofdbrigade het USG PEOPLE 2016 menu opdient :-)

2016
Omzet 2539 2015
GROEI 5% 2665
MARGE 21,5%
Brutowinst 573
Kosten 400
ebitda 173
afschrijvingen 14
ebita 159
Marge 21,5%
Kostenratio 15%
ebita marge 6%

Ik roep al maanden dat bij een ebita van 6% een omzet van 2650 hoort , is ook 159 !

Dus volgend jaar kan USG PEOPLE volgens mij de gemiddelde ebita marge van 6% door de cyclus heen halen.

Met mijn mening minimaal 1,5% aan synergie ( 40 miljoen ) kan een grote partij met USG PEOPLE volgend jaar 7,5% ebita marge halen.

Dassss pas het gemiddelde, er komen dus nog jaren aan, dan men boven het gemiddelde gaat scoren ;-)

Smakelijk eten en Marathon zoekt de passende wijn uit :-)

www.meisjeshuis-delft.nl/files/2014-0...

Natuurlijk is het weer geen koop houd of verkoop advies.
[verwijderd]
0
quote:

tatje schreef op 17 oktober 2015 11:30:

HET USG PEOPLE hoofdgerecht.

ingrediënten
-----------------
1) men neme voor Q3 en 4 een groei van 10%, daar zit wel al 12 en waarschijnlijk 18 uitfasering in
2) men telt dan 2015 op en komt op 2539 omzet.
3) men neme een groei in 2016 van maar 5%
4) men neme een marge van 21,5% ( weg bankzitters, groei MKB, groei perm fee enz )
5) kosten 405 met 5% groei kosten is 425 min 20 optimalisering 10 diverse financiering aanpassing
Voor de zekerheid 425 min 30 toch 400 nemen.
Ha Tatje volgens mij tel je hier de effecten van het optimaliseringsprogramma dubbel deels in marge van 21,5% (weg bankzitters) waarbij effect optimaliseringsprogramma dus doortelt in de cost of sales en deels in operationele kosten opnieuw 20 miljoen optimalisering. Ebita-Marge o.b.v. gehanteerde cijfers zou dan op ca 7% uitkomen.

Of de aanname dat het optimaleringsprogramma deels is gericht is op herstructurering van bij Professionals zou onjuist zijn, dan klopt de berekening wel, maar ging er vooralsnog zelf vanuit dat de ingreep aldaar onder incidentele lasten zou worden opgevoerd dan zouden de kosten dus onder professionaliseringsprogramma zijn verantwoord in Q2.

Uit Q1:

Continue verbetering kostenstructuur
Na de succesvolle afronding van het project United, waarbij we onze organisatie hebben vereenvoudigd en een jaarlijkse besparing hebben gerealiseerd van € 38 miljoen, richten we ons nu op een verdere optimalisering van onze productiviteit en het kostenniveau.

Door middel van een nieuw optimaliseringsprogramma zullen we onze kostenstructuur in 2015 en 2016 verder verbeteren. Het programma wordt in 2015 en 2016 gefaseerd uitgevoerd en omvat een totale besparing van € 20 miljoen op jaarbasis binnen de Nederlandse organisatie. De optimalisering wordt met name bereikt door standaardisering en uniformering binnen onze organisatie en door efficiëntere processen door de inzet van online toepassingen.
pete67
0
Alle 3 lopen geleidelijk op. Trueblue in Duitsland kan ook gewoon op zichzelf een bedrijf zijn dat de boot gemist heeft.
www.jobfeed.nl
www.jobfeed.fr
www.jobfeed.de
tatje
0
Ja Baudolino daar heb je een punt !

Ik denk dat je het volgende bedoelt.

Proffs 160 miljoen
Marge 30%
Brutowinst 48
Kosten incl afsch 44,8
ebita 3,2
ebita marge 2%

Als we de bankzitters kwijt kunnen en dat bespaart 14 miljoen aan kosten.

Proffs
omzet 160
marge 30%
brutowinst 48
Kosten incl afschr 44,8 min 14 is 30,8
ebita 17,2
ebita marge 10,75%

Oke ik laat alle optimaliseringsvoordelen toevallen aan de kosten.

De marge van 21,5% handhaaf ik, waarom.
2015 versnelling MKB tov 2014.
2016 versnelling MKB tov 2015 ( gisteren hier geplaatst ) ( grootste speler in Nederland absoluut )
Meer Perm fee.
Aankomende schaarste.
( ik laat dus de bankzitters weg )

De potentiaal operating leverage tov overcapaciteit tov de peers, zal bijna weg zijn.

Maar dat we nog iets meer operating leverage hebben tov de peers, wat betreft de groei in MKB en de toekomstige schaarste. ( dus grootste in MKB bij schaarste hogere prijzen, die bij USG P MEER doorslaan )

Ik hoop dat ik je nu snap !
[verwijderd]
0
quote:

tatje schreef op 17 oktober 2015 12:20:

Ja Baudolino daar heb je een punt !

Ik denk dat je het volgende bedoelt.

Proffs 160 miljoen
Marge 30%
Brutowinst 48
Kosten incl afsch 44,8
ebita 3,2
ebita marge 2%

Als we de bankzitters kwijt kunnen en dat bespaart 14 miljoen aan kosten.

Proffs
omzet 160
marge 30%
brutowinst 48
Kosten incl afschr 44,8 min 14 is 30,8
ebita 17,2
ebita marge 10,75%

Oke ik laat alle optimaliseringsvoordelen toevallen aan de kosten.

De marge van 21,5% handhaaf ik, waarom.
2015 versnelling MKB tov 2014.
2016 versnelling MKB tov 2015 ( gisteren hier geplaatst ) ( grootste speler in Nederland absoluut )
Meer Perm fee.
Aankomende schaarste.
( ik laat dus de bankzitters weg )

De potentiaal operating leverage tov overcapaciteit tov de peers, zal bijna weg zijn.

Maar dat we nog iets meer operating leverage hebben tov de peers, wat betreft de groei in MKB en de toekomstige schaarste. ( dus grootste in MKB bij schaarste hogere prijzen, die bij USG P MEER doorslaan )

Ik hoop dat ik je nu snap !
In Q2 bericht staat dat zowel er operationele kostenvoordelen als efficiencyvoordelen te behalen zijn dus waarschijnlijk is het effect gespreid over beide posten cost of sales en operationele kosten. Nu is de vraag of de herstructurering van professionals ook onder dit professionaliseringsprogramma van 20 miljoen besparing valt, of er apart van moet worden gezien. Ik denk dat het onder het programma valt, omdat de incidentele last van 4,5 mio die in Q2 is opgenomen worden toegeschreven wordt aan het optimaliseringsprogramma en dus niet is aangevuld met een incidentele last voor ontbinding van de contracten bankzitters. Of deze ontbinding moet ook onder bijv de cost of sale worden geschaard, maar dan zou het een substantieel drukkend effect hebben op EBITA underlying en dat lijkt me niet de bedoeling want herstructurering is eenmalige last en ook in verleden bij USG als zodanig verantwoord.

Daarom denk ik kosten ontbinding bankzitters vallen onder kosten professionaliseringsprogramma, dus maar 1x zou moeten worden geteld in de bovenstaande berekening, ik geloof 10 miljoen totale kosten t/m eind 2016 waarvan dus al 4,5 zijn verantwoord in Q2. Ik denk dus onder beide posten valt een stukje van de 20 miljoen besparing.

Potential operational leverage bleek wellicht toen de bankzitters bleven zitten, vooral aan de downside te zitten d.w.z. potentie tot kostenbesparing a.g.v. bankzitters weg
tatje
0
Baudolino.
Nu is de vraag of de herstructurering van professionals ook onder dit professionaliseringsprogramma van 20 miljoen besparing valt, of er apart van moet worden gezien.

Baudolino, ga er maar vanuit, dat ik het onderstaande zeker weet.

De door u genoemde interestvoordelen zitten niet in het optimaliseringsplan. Het afkopen van bankzitters is daarvan wel een onderdeel.
pete67
0
Yep, herhaling uit de Sprout van vrijdag :

Meer banen dankzij mkb

Het mkb als banenmotor is geen loze kreet, blijkt maar weer eens: het aantal werkenden in het midden- en kleinbedrijf groeit dit jaar met bijna 50.000 mensen, bericht onderzoeksbureau Panteia. Daarvan zijn 35.000 werknemers en 15.000 zelfstandigen. Bij het grootbedrijf (vanaf 250 werknemers is de toename maar 12.000 werkenden. Volgend jaar versnelt de groei in het mkb tot ruim 64.000 extra werkenden. Bedrijven hebben volgens Panteia bij het aantrekken van de economie eerst nog even gewacht met het aannemen van werknemers. Mkb'ers profiteren vooral van een herstellende woningmarkt en een groei van de uitgaven van consumenten.

[verwijderd]
0
quote:

pete67 schreef op 17 oktober 2015 11:45:

Alle 3 lopen geleidelijk op. Trueblue in Duitsland kan ook gewoon op zichzelf een bedrijf zijn dat de boot gemist heeft.
www.jobfeed.nl
www.jobfeed.fr
www.jobfeed.de
ik vind de link steeds interessanter worden inderdaad het midden en klein bedrijf is vragende partij op de arbeidsmarkt in Nederland MKB en in Duitsland MkU (mittel und kleine unternemen )55% .
Als jullie op de link van onze pete 67 kickt kan je verder kijken tis wel zo dat er veel MKB-tjes gesneuveld zijn .Dus de omzetten van vroeger worden nooit meer gehaald .
Er heerst een revolutie in het ondernemen internet is erbij gekomen bedrijven geven cadeau bons op kosten van andere bedrijven Albert Hein restaurant 2 voor 1 .
De kneusjes doen dat ..........................
Zo ook bij de uitzenders heerst er een oorlog Usg heeft nu weer munitie en het vertrouwen om verder te moderniseren .
De kleintjes sneuvelen de kleintjes hadden een paar jaar geleden 80% van de uitzendmarkt/omzet USG maar 5.7% en een beetje van de totale UITZEND OMZET ..
Ik zal Leffe googlen Uitzend omzet Nu ........................

tatje
0
Op de cover van het nieuwe beursgenoten magazine staat:

USG BLIJFT OVERNAME KANDIDAAT

In Amerika is er een USG, maar ik denk dat ze us usgke bedoelen.

Stuk over Randstad inside.
Randstad houden.
Voorkeur momenteel USG PEOPLE en Brunel, staan op kopen.

Misschien dat Geert bij Business Class een tipje van de sluier oplicht :-)

Zo ben weg, voor de vitaminen !
416 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 19 20 21 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
913,25  -0,31  -0,03%  17 mei
 Germany40^ 18.716,50 +0,06%
 BEL 20 4.004,80 +0,24%
 Europe50^ 5.069,27 +0,10%
 US30^ 39.995,10 0,00%
 Nasd100^ 18.540,20 0,00%
 US500^ 5.302,48 0,00%
 Japan225^ 38.732,00 0,00%
 Gold spot 2.433,58 +0,76%
 EUR/USD 1,0875 +0,04%
 WTI 79,51 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

NX FILTRATION +8,76%
VIVORYON THER... +6,12%
Sif Holding +4,09%
RENEWI +3,21%
HEIJMANS KON +3,08%

Dalers

Corbion -3,97%
ADYEN NV -3,20%
EBUSCO HOLDING -3,00%
SIGNIFY NV -2,50%
PROSUS -2,29%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront