Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Forse winstdaling France Télécom

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 20 februari 2013 14:05
    In Frankrijk zijn telefoonabonnementen peperduur, internet is verplicht opgenomen in alle abonnementen, ook al heb je geen smartphone moet je er toch voor betalen. Basisopties zoals roaming zijn een soort luxeproduct waar je dure abonnementen of prepaids voor moet nemen. De meeste abonnementen, en prepaids, zijn absurd duur in vergelijking met omringende landen. Europese mededingingsautoriteiten, doe er wat aan...

    Dan France Telecom, ze adverteren "4G ready" te zijn, in een poging consumenten te doen denken dat ze dus 4G hebben en daarom nóg meer moeten betalen voor hun 3G abonnement. Kennelijk neemt de consument liever een 3G abonnement dat goedkoper is dan een 3G abonnement van een bedrijf die zegt 4G ready te zijn.

    Gelijktijdig adverteren, met meer succes, low cost carriers hun overigens ook dure abonnementen, die net iets minder duur zijn dan die van France Telecom.

    Een vergelijkbare situatie zagen we in Spanje, waar Vodafone prijzen handhaafde maar niet meer "gratis" (zogenaamd dan) mobieltjes gaf terwijl de concurrentie dat wel deed. Dat kostte ze marktaandeel.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links