Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Chinese aandelen blijven kwakkelen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 26 apr Vangnet voor ASML op €777: is het al tijd om kooporders in te leggen? 48
  2. 25 apr Geldstroom Nederlandse beurs stagneert 104
  3. 24 apr Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 51

Reacties

93 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 Calimero 29 juni 2023 18:14
    quote:

    (bijna) nul euro man schreef op 29 juni 2023 17:33:

    [...]

    Die 612 is een kansloze missie tenzij je nog 2 jaar kunt wachten misschien dan. Nu wordt alles hoog gezet want dalen kent de aex niet meer en de Dax trouwens ook niet meer. Inflatie Duitsland slecht, industrie ligt op zijn gat in Duitsland en dan nog bijna op recordniveau staan. Ik vind het heel knap allemaal
    Die DAX zou je toch niet meer volgen ??? Want die doet niets ... DAX slot .. 15946.72
  2. forum rang 4 Stock123 29 juni 2023 19:50
    Ze blijven de boel goed opkopen. Aan het einde van de maand, aan het einde van een flinke run naar boven lukt het de bears niet eens om er een min van -0.2% uit te persen. Sorry maar we gaan de komende maanden en komende jaren heel veel vuurwerk zien. Er is vandaag een dubbele bodem gezet de op de NQ, deze zal later een belangrijke blijven. Onder die 14880 raken we echt niet meer.

    Koop wat je nog kunt krijgen, suc6 met later nog aan $NVDA te geraken, van mij ga je ze niet krijgen.
  3. forum rang 9 Calimero 29 juni 2023 23:01
    quote:

    closer schreef op 29 juni 2023 21:25:

    21:17
    Wagner gaat Belarussische troepen trainen en krijgt drie bases

    Het Russische huurlingenleger Wagner gaat Belarussische troepen trainen, meldt Wagner op een eigen Telegramkanaal. De huurlingen krijgen drie grote bases in Belarus, waarvan er een gereed is. In het bericht staat dat ‘een groot deel’ van de Wagnerstrijders is overgeplaatst naar Belarus, en dat meer van hen zullen volgen.

    Zaterdag kwam Wagnerbaas Jevgeni Prigozjin in opstand tegen de Russische legerleiding. Zijn muiterij werd beëindigd na bemiddeling door de Belarussische president Aleksandr Loekasjenko. Wagner kwam tot een overeenkomst met de Russische autoriteiten. Deelnemers aan de opstand zouden zich in Belarus mogen vestigen, in ruil daarvoor zouden zij niet worden vervolgd. Afgelopen dinsdag meldde Loekasjenko dat Prigozjin in Belarus is aangekomen.

    Vandaag concludeerde de Volkskrant op basis van satellietbeelden dat in de buurt van het stadje Osipovititsji, in het midden van Belarus, werd gebouwd aan een legerbasis voor Wagner. Dat kamp zou inmiddels zijn voltooid, schrijft Wagner in het Telegrambericht. De andere twee kampen zullen in ‘de westelijke regio’s van het land’ komen, waar precies is nog niet bekend. Dat zou een reactie zijn op ‘agressieve retoriek’ van Polen. Polen heeft, net als onder Letland en Litouwen, zijn zorgen uitgesproken over de aanwezigheid van Russische huurlingen in buurland Belarus. De landen zijn van plan hun grensbewaking op te voeren en vragen hun bondgenoten daarbij om hulp.

    www.volkskrant.nl/cs-b6d736ae
    Op Rusland draadje worden ze ook wakker .. :)
93 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links