Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Wellink vreest voor voortbestaan eurozone

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

15 Posts
| Omlaag ↓
  1. MartijnN1932 24 november 2011 14:50
    jaja, en De Jager en Rutte deden een verkapte oproep tot een bankrun in Griekenland ..

    Hij is waarschijnlijk vergeten wat hij teweeg heeft gebracht samen met Wouter Bos bij DSB en Fortis, door openlijk te zeggen dat er onjuistheden in de boeken waren bij DSB en dat we de beste stukken van Fortis hadden overgenomen en zo kunnen we nog even doorgaan.

    Deze man had allang afgezet moeten worden.. als er 3 jaar terug goed was ingegrepen zaten we nu niet in deze penibele situatie.

    Om IceSave ook maar niet te vergeten (had onder de leiding van Wellink Icesave geen bankvergunning gekregen in Nederland terwijl deze al bij de britten en duitser als dubieus was gekenmerkt??)
  2. Timeo Danaos 24 november 2011 15:44
    Jullie vallen nu allemaal over hem heen, maar ik zie hem niks zeggen dat niet klopt. De nieuwswaarde is dat HIJ, als ex-DNB-president dat zegt.

    Overigens weet ik dat hij dit al heel lang denkt, ook toen hij nog in functie was. Het is dus niet zomaar iets waar hij nu mee komt. En dat Wellink de euro uit elkaar ziet vallen zegt veel, want hij heeft veel meer inside-info over de gevaren van de eurocrisis dan wie dan ook op dit forum.
  3. [verwijderd] 24 november 2011 16:25
    Merkel, Sarkozy komen met voorstellen voor wijzigen EU-verdrag
    24-11-11 15:56:00
    STRAATSBURG (Dow Jones)--De leiders van de drie grootste economieen van de eurozone hebben donderdag beloofd uiterlijk 9 december met een pakket voorstellen te komen om het Europees verdrag te wijzigen, welke erop gericht moet zijn het economisch beleid te integreren. Daarnaast moet het een basis leggen voor strenge sancties voor landen die zich niet aan de voorwaarden van het Verdrag van Maastricht houden. De Duitse bondskanselier Angela Merkel zei tijdens een persconferentie na overleg met de Franse president Nicolas Sarkozy en de nieuwe Italiaanse premier Mario Monti dat Europa het vertrouwen van de financiele markten en de bevolking moet herwinnen. De drie leiders werden het eens dat de lidstaten van de eurozone veel nauwer moeten samenwerken op fiscaal vlak om de schuldencrisis het hoofd te bieden. Voor 9 december staat een top van alle EU-landen op de agenda. Om Merkel tegemoet te komen over de rol die de Europese Centrale Bank (ECB) moet spelen om de crisis op te lossen, zei Sarkozy dat hij en Merkel hebben afgesproken de ECB geen eisen te stellen. "Gezien de onafhankelijkheid van het instituut, is het essentieel dat we afzien van het stellen van zowel negatieve als positieve eisen aan de ECB", zei Sarkozy. Door William Boston en Gabriele Parussinien, vertaald en bewerkt door Ben Zwirs; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715200; ben.zwirs@dowjones.com -0- (MORE TO FOLLOW) Dow Jones Newswires November 24, 2011 09:56 ET (14:56 GMT) Copyright (c) 2011 Dow Jones & Company, Inc.
    *Alex is niet aansprakelijk voor informatie verschaft door derden.
15 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links