Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Griekse regering werkt aan eindvoorstel'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 7 februari 2012 16:49
    Aan dat laatste voorstel wordt a.s. donderdag en vrijdag verder gesleuteld zodat het in het weekend gepresenteerd kan worden. De maandag daarop, nog voordat de beurzen opengaan, worden de laatste puntjes op de i gezet zodat er de volgende dinsdag over gedebatteerd kan worden, waarna, en dat is zeker, er de volgende woensdag besluiten worden genomen. Er wordt dan besloten dat het toch beter is het voorstel nog iets aan te passen zodat het in principe direkt aangenomen kan worden, tenzij natuurlijk...
    Eigenlijk heb ik ook geen commentaar meer.
  2. ooievaar49 7 februari 2012 18:14
    Ik denk dat ze op hun bruine ogen geloofd worden als ze gaan zeggen dat de opgelegde maatregelen doorgevoerd zullen worden. Waarom moeten ze trouwens praten over 130 miljard. Met zulke onbetrouwbare lui ga je toch niet al je geld inzetten? Laat ze eerst maar eens bewijzen dat ze van goede wil zijn en dan mondjes maat op een geblokkeerde rekening en op de knieën smeken, of ze er kleine beetjes geld af mogen halen. Eu controleert dan de ingediende rekening en geeft wel of niet geld. Gaan ze hier niet mee akkoord dan de rekening sluiten en de rest van het geld naar mij overmaken.
  3. ooievaar49 8 februari 2012 10:10
    Als ze er uit stappen blijven ze toch nog met de schulden zitten? Wordt Griekenland dan een ontwikkelingsland en moeten wij dan ontwikkelingsgeld gaan betalen. Schieten we dus ook niets mee op. Zegt de EU van "der uit" dan een afkoopsom mee zoals dat ook bij grote jongens in het bedrijfsleven gebeurd? Dus weer dat wij in de buidel moeten tasten. Hoe het ook gaat gebeuren: geld gaat het ons kosten en de Grieken gaan gewoon door met waar ze goed in zijn: 'de boel belazeren'.
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links