Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Amerika blijft sterk

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 03 mei Bitcoin ondergaat broodnodige correctie 38
  2. 02 mei Draagvlak AEX ziet er momenteel vrij krachteloos uit 51
  3. 01 mei Japanse Nikkei gestrand, yen naar nieuw dieptepunt 20

Reacties

200 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 10 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Audit4life 13 februari 2018 17:00
    Nou. langzaam. moeizaam. dat zijn wel de woorden idd. Ik heb er een hekel aan, maar ga me opties overnight laten. Het technisch beeld is ongewijzigd, mijn figuurtje geeft nog steeds kd 519. Sta toch al op vet verlies, kunnen die laatste euro's me ook gestolen worden. Helaas. is niet anders. Zelfs op de Dow is het stil. Ook daar heb ik technisch 24.2k staan. Ik weet het effe niet meer.
  2. bert pit 13 februari 2018 17:13
    quote:

    MFC schreef op 13 februari 2018 15:22:

    [...]

    Ja schijnbaar een dag eerder. Stonden voor morgen gepland idd de cijfers.

    Maar instappen kan nog.

    Bij een dip naar iets boven de 5 (als die er komt) zou ik zeker instappen.

    (onder de 5 verwacht ik hem niet, want bij 5 mogen grote jongens instappen en die gaan dat nu massaal doen. Shortfloat van 40% zal ook snel gaan afnemen. Typisch reversal aandeeltje. Ik verkoop zelf ook niks. Laat hem nog lekker een tijdje staan)
    Heeft vandaag een "opening gap", dat is een behoorlijk betrouwbare indicatie voor de weg omhoog. Dus of die 5 er nog aan komt is de vraag.
  3. Audit4life 13 februari 2018 17:44
    quote:

    Audit4life schreef op 13 februari 2018 14:10:

    Maar weer bijgekocht. op 2,40. Dit gaat of heel zeer doen, of met een sisser aflopen. Maar hele dag geen reet te beleven, en nu ineens 2 punten omhoog. Die crap eet ik niet. bah. Mijn figuurtjes beetje slopen.
    Nou. hoop dat ze richting gekozen hebben. Door mijn bijkoopprogramma had ik zo machtig veel putjes dat het magazijn niet meer dicht kon. De helft verkocht tegen 3,50. aankoop was inmiddels 2,94. Technisch een drama. resultaat gaat meevallen hoop ik.
  4. forum rang 6 ttroo 13 februari 2018 17:47
    Mwah. Valt tegen. De kracht van de stieren dan. Ze zijn weer terug op de laagte punten van de dag. Amerika bakt er niet heel veel van. Die hebben veel moeite om te herstellen van die 8% down. De stieren zwalken dus op hun knieeen. Maar mijn verwachting is dat ze toch nog ff zullen blijven staan. De Nikkei heeft het zwaar door de dure Yen. Sinds ze uit die driehoek ontsnapt zijn, willen ze wel sterker worden. En sterke Yennen is altijd slecht voor de beurzen. En ook de Yennen kunnen maar marginal opveren van hun laagte punten. Je zou zeggen, Centrale Banken maakt de Yennen wat softer. Het is maar een tip van mij!

    Vandaag is het rommelig op de beurzen. Amerika vanavond bepaalt de richting. Europa zwalkt. Ze doen maar wat. Italie en Spanje kregen nog best wel wat klapjes vandaag. Spanje zit boven de steun. Italie volgens mij ook. DAXie worstelt. Ze halen wel hoogtes tussentijds, maar ze laten daarna de lucht weer onstnappen. En dus eindigen ze weer op dag laagtes. Wie weet doen ze nog wat vanavond.

    AEXie Die 564. Dat was toch erg mooi. Te mooi dus. Nu bijna 50 punten lager. En niet meer vooruit te branden. Je zou zeggen, als het op 564 een koopie was dan is bijna 50 punten lager een goedkoopie. Maar die vlieger gaat niet op. Alleen op het strand.

    Ik houd de Yen in de gaten. Sterker worden is niet aan te raden. Uiteraard Amerika in de gaten houden. Zakken is daar ook niet aan te raden. Morgen dan de Nikkei. Zakken is daar ook niet aan te raden. Anders komt zo'n donderdag angstig dichterbij. Prettige avond allen!
  5. [verwijderd] 13 februari 2018 18:53
    quote:

    MFC schreef op 13 februari 2018 16:21:

    [...]

    En dan te bedenken dat deze tip speciaal voor jou was.....

    Lees maar even terug.

    MFC 11 feb 2018 om 12:15
    0

    Maar goed.

    Als jij het kut vindt dat mag. (pomper vond het een k()t bedrijf)

    Deze tip was eigenlijk ook voor Dagobert bedoeld.
    Maak je om mij geen zorgen, ik heb geen strategie,wat omhoog gaat kan ook naar beneden.Heel simpel.
    Moet zeggen ik heb een super start dit jaar, maar goed!het jaar is nog niet om.

    Wens ieder hier zijn winst.
  6. forum rang 6 shortie 13 februari 2018 19:03
    Ben toch benieuwd naar het inflatiecijfer morgen en de reactie erop. Komt het cijfer hoog uit dan is er de kans dat de FED wellicht de rente iets sneller zal verhogen. Komt het cijfer laag uit wil het feitelijk zeggen dat de economie helemaal niet zo goed draait als menigeen wellicht denkt.....
    En kwamen de loonkosten in december wellicht niet gewoon een stuk hoger uit door het uitkeren van al die Trump tax bonussen?
200 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 10 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links