Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Tijdelijk topje

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

479 Posts
Pagina: «« 1 ... 15 16 17 18 19 ... 24 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 ONN 13 oktober 2015 17:14
    quote:

    T. Forstmann schreef op 13 oktober 2015 17:07:

    Afgezien daarvan moet je er ook niet aan denken dat iemand jou gaat volgen qua trades...
    Niet dat ik anderen geen winst gun (zeker wel), maar ik zou het er inderdaad een beetje benauwd van krijgen. Als er meer mensen exact zouden doen wat ik doe, dan is de kans op succes ook kleiner. Tenzij ik altijd als eerste wat doe, lol.

    Maar alle gekheid op een stokje; ik heb nog nooit een trader meegemaakt op de vloer of op kantoor die elke keer uitschreeuwde dat ie long of short ging. De meesten zitten doodstil met hun kop tegen het scherm aan. Ieder voor zich.

    Mensen die hier zo graag willen laten weten of ze long of short gaan is niet meer dan uiterlijk vertoon (met of zonder plaatje). Heb dan natuurlijk wel meer respect voor degenen die, als er om gevraagd wordt, ook een plaatje kunnen laten zien. Anders is het al helemaal zo'n kansloos geroeptoeter.
  2. Economische Vluchteling 13 oktober 2015 17:17
    Voor degenen die erin geloven, als je de DAX uurgrafiek bekijkt, en we dalen weer een klein beetje door de komende uren, dan staat er echt een behoorlijk mooi SHS patroon dat zo uit een TA boek zou kunnen komen. Dat zou impliceren dat we flink kunnen zakken de komende dagen. Maarja, wie gelooft daar nou in ;)
  3. [verwijderd] 13 oktober 2015 17:22
    Oke Onno, jammer ik zal je afwijzing moeten accepteren.
    Ik vind dat eigenlijk wel het leuke van dit forum. Het handelen en de gedachtengang daarachter van mede forumleden kunnen volgen en daarover met elkaar kunnen discussieren. Gelukkig zijn er nog wel andere mensen hier die dat wel (durven) doen. Want je kan ook vol op je bek gaan.

    Daarnaast ben ik 95% een stockpicker en slechts voor een klein deel speculant. Ik vind het vreemd dat ik dat telkens moet herhalen.
  4. Economische Vluchteling 13 oktober 2015 17:25
    quote:

    BobdV schreef op 13 oktober 2015 17:18:

    voorkennis asml op slecht of minder goede resultaten
    blij met mijn inmiddels 3 puts winst is er al hoop morgen op de klapper
    Vermoed dat ASML inderdaad tegen zal vallen, echter zit er nog ontzettend veel potentiele groei in het bedrijf als de nieuwe EUV machines aan slaan de komende jaren.
  5. [verwijderd] 13 oktober 2015 17:41

    De wereldeconomie staat aan de vooravond van een nieuwe recessie vanwege de teruggevallen groei in opkomende markten die worstelen met een de gevolgen van een mogelijke renteverhoging in de Verenigde Staten.



    Dat zegt Willem Buiter, hoofdeconoom van de Amerikaanse bank Citigroup, dinsdag in Londen tegen televisiezender CNBC.

    "De groeivertraging in opkomende markten, die wereldwijd bijna tot een recessie leidt, is zorgwekkend", zegt Buiter. "Dat zie je vooral in China, maar ook bij Rusland en Brazilië", aldus de Britse econoom van Nederlandse komaf.

    De schuld in de niet-financiële sector is nog steeds hoger dan in 2007, het jaar voordat de financiële crisis wereldwijd uitbrak, zegt Buiter. "We kijken toe en zijn niet in staat te handelen zoals we dat zouden moeten doen."
  6. [verwijderd] 13 oktober 2015 17:52
    @ONN & ook een beetje Alex: Mijn opmerking doelt met name op het gegeven dat jij/ONN wel weet wat te doen met (drie) open FDAX-contracten, maar iemand anders niet. Andere traders, maar in het bijzonder contraire scalpers volgen is vragen om ongelukken. Stel je voor dat sommige blind meegaan en de FDAX spiket 20 punten de andere kant op...

    Verder moet iedereen zelf maar weten of ze trades wel/niet posten. Daadwerkelijke trades boeien mij niet zo, achterliggende gedachte wel. Over dat laatste valt tenminste nog te discussiëren :-)

    Whatever floats your boat ;-)
479 Posts
Pagina: «« 1 ... 15 16 17 18 19 ... 24 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links