Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: AEX zal richting kiezen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

805 Posts
Pagina: «« 1 ... 19 20 21 22 23 ... 41 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Diminhu 13 maart 2015 18:31
    Tuurlijk gaat die Aex corrigeren. Wat staat die RDS zo hoog te doen? Kijk je eens naar de prijs van de olie? Kijk je eens naar de resultaten die ze naar buiten gebracht hebben dit cijferseizoen. Enorme daling op de cijfers, daarna vrolijk terug up alsof er niets aan de hand is.Resultaten lijken me gezien de olieprijs dit Q1 wat bijna om is niet te gaan verbeteren hé... Fin coit, free lunch bij presentatie cijfers RDS Q1...Turbo short RDS dag ervoor.
  2. [verwijderd] 13 maart 2015 18:32
    quote:

    Beartje Call a Call schreef op 13 maart 2015 17:38:

    @ fred

    Russische president verschijnt weer in openbaar
    'Vriendin Poetin bevalt in Zwitserland'
    MOSKOU -

    Het vermeende liefje van de Russische president Vladmir Poetin, Alina Kabajeva (32), zou opgenomen zijn in een kliniek in het Zwitserland, om daar te bevallen van hun kind. Dat meldt althans de Zwitserse tabloidkrant Blick. Volgens het blad verklaart dat waarom Poetin een week niet in het openbaar is verschenen.

    Poetin zou al jaren samenwonen met de dertig jaar jongere voormalige olympische atlete, bij wie hij twee kinderen zou hebben. Poetin zou al jaren samenwonen met de dertig jaar jongere voormalige olympische atlete, bij wie hij twee kinderen zou hebben. Foto: REUTERS

    Vrijdagochtend doorbrak Poetin de mediastilte overigens al met een onderonsje met Vjatsjeslav Lebedev, de president van het Russische Hooggerechtshof. Zijn een na laatste publieke optreden was een gesprek met de Italiaanse premier Matteo Renzi op 5 maart.

    Omdat Poetin een week niet in het openbaar was verschenen, groeiden de speculaties over zijn gezondheidstoestand.

    De Russische president zou in 2013 zijn echtgenote hebben verlaten voor Kabajeva, een voormalig topturnster. Sinds 2007 is Kabajeva lid van de Staatsdoema en vertegenwoordigt ze de partij Verenigd Rusland.
    doet hij goed!!!! ik heb ook jonge vrouw. super!!!!! Zie haar alleen weinig want ze werkt de hele dag. Nu drinkem we samen een biertje. Morgen moet ze mijn tand behqandelen. Ze is tandarts.
  3. [verwijderd] 13 maart 2015 18:38
    quote:

    Diminhu schreef op 13 maart 2015 18:34:

    Aex volgende begin/mid volgende week de 495 a 500 raken. vanaf donderdag komt dan de langverwachte correctie (heel diep zal die niet zijn) ik schat zo tot 473. Toch 5% vanaf 500 (zie Aex daarin de buurt raken ergens woensdag rond de middag).
    Reuze.. Bedankt! heb ik gelijk genoteerd in mijn agenda..

    Kijkkk dat is nou de meer-waarde van dit Forum..

  4. Putnically. 13 maart 2015 18:44
    quote:

    Diminhu schreef op 13 maart 2015 18:34:

    Aex volgende begin/mid volgende week de 495 a 500 raken. vanaf donderdag komt dan de langverwachte correctie (heel diep zal die niet zijn) ik schat zo tot 473. Toch 5% vanaf 500 (zie Aex daarin de buurt raken ergens woensdag rond de middag).
    hoe ziet u dat?... waarom donderdag en niet woensdag of vrijdag?... hoe, door wie/wat en waarom is uw glazenbol zo gekalibereerd? :)
  5. Rai444,44 13 maart 2015 18:53
    Eur/Dol 1,0478. Short op AEX blijft gevaarlijk zolang die Eur/Dol blijft wegglijden. Ws moeten we eerst pariteit zien en tegen die tijd zal de AEX al wel boven de 500 staan, voordat we eens een keer serieus kunnen corrigeren. Tot nu toe werd elke daling van een punt of 9 weer sneller herstelt en gevolgd door een hogere top.
  6. [verwijderd] 13 maart 2015 19:23
    quote:

    shorter6 schreef op 13 maart 2015 18:20:

    ja ik hou wel eens overnight shorts/longs aan maar dan moet de afstand van inkoop tot sluitkoers minimaal 0.5% zijn. haal ik die breedte niet dan gaan ze er meestal wel uit. wil voorkomen dat een winst in een verlies wordt omgebogen waar ik geen actie op kan ondernemen ( 0800-1830 handelstijden ). ben ook van mening dat patience erin blijft... usa markets krijgen nog met hobbels te maken. oa vanwege euro en olieprijs. ga nu even wachten met usa tot 18 maart. zijlijn tot dan.

    maandag weer kijken naar de euro maar ws geen actie.
    Wat verwacht jij dat de Fed gaat vertellen? En welke invloed gaat dit hebben op de eur/usd en AEX?
  7. [verwijderd] 13 maart 2015 19:29
    fed zal ooit de rente moeten verhogen. ze hebben ook ruimschoots op tijd gewaarschuwd dat de markten te hoog staan. ook hebben ze voorzien dat qe europa de dollar sterker zal maken. de arbeidsmarkt ligt er goed bij in us maar er is geen sprake van target-inflatie. www.tradingeconomics.com/united-state... . lonen stijgen nog niet genoeg. economie lijkt wat terug te lopen ( moderate pace ). zie retail sales.

    ik verwacht dat fed geen renteverhoging zal doen en het woord patience in de tekst houdt. dat betekent dan nog zeker 2 maanden geen renteverhoging.

    geen renteverhoging maakt de dollar zwakker, eurusd dus up, olie ook (iets) up.

    je krijgt dan een sell europe, buy usa situatie. aex dus dalen.

    dat ook nog eens icm met de daling usa ( we zullen dan op interessante buythedip levels zitten ) versterkt het sell europe, buy usa. lijkt wel georchestreerd. dalen us tot 18 maart?

    dat is de theorie. geen beleggingsadvies. succes
805 Posts
Pagina: «« 1 ... 19 20 21 22 23 ... 41 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links